Flauwe power

Booster snackWaar we drie weken geleden de Booster van De Vries Snacks nog met vraagtekens verwelkomden in menig cafetaria is er toch alweer een en ander veranderd. Er was vanaf het begin al enige kritiek op de vierkante frikadel met een fel overheersende energydrink-smaak, maar die negatieve geluiden werden steeds sterker.

In verschillende fastfoodondernemingen was deze snack verkrijgbaar, maar de tegenvallende verkoop en groeiende negatieve houding onder consumenten zorgde ervoor dat deze lekkernij ook weer snel uit het assortiment verdween. De Vries Snacks heeft hier natuurlijk zo snel mogelijk op ingespeeld door de smaak van de frikadel aan te passen. Het smaakte erg overheersend naar energydrink en de smaak is nu meer verandert naar een hartige snacksmaak. Wel meldt de fabrikant dat de ‘power blijft’!

De vernieuwde Booster is inmiddels alweer in menig koelvitrine te vinden. Lichtpuntje is dat de smaak in ieder geval is aangepakt. Feit blijft natuurlijk dat de ‘power’ niet is aangetast. Vraag blijft dus: is deze snack wel iets wat we moeten willen?

Lees ook:Power om te kauwen
Lees ook:‘Even een Leeuwtje scoren’
Lees ook:Subway goes halal
Lees ook:De oven in met Mora
Lees ook:Snacks: helemaal klaar voor het WK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>