‘Even een Leeuwtje scoren’

Naast alle bitterballen, frikadellen, borrelnootjes, chips en andere snacks die perfect zijn voor een avondje voetbal kijken, is er nu ook de Leeuwenhap. Omdat juni en juli dit jaar in het teken staan van het WK, heeft DeliXL een bijpassende snack ontwikkeld. De snack heeft de vorm van een leeuw, wat natuurlijk symbool staat voor Nederland.

De Leeuwenhap is een pittige vleessnack en zal in verscheidene cafetaria’s te krijgen zijn, zolang het WK duurt. De snack is te bereiden in frituur, oven, grill, koekenpan en op de BBQ. Dus wanneer je inmiddels al bent doodgegooid met de oude vertrouwde bitterbal, probeer deze leeuw dan eens te temmen.

Lees ook:De oven in met Mora
Lees ook:Vierkante hamburgers bij Snackpoint
Lees ook:Flauwe power
Lees ook:Biertje? Niet bij je pizza van Domino’s
Lees ook:Zelfbakconcept rukt op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>