Subway goes halal

subway Waar Subway in Nederland een tijdelijk verkrijgbare American Steakhouse Melt promoot, zal bij 185 Subway  restaurants in Groot-Brittannië binnenkort halalvlees te verkrijgen zijn. De groeiende vraag naar dit vlees zorgt  ervoor dat Subway tot dit besluit is gekomen. Alle ham en spek zal vervangen worden door kalkoenvlees, waarbij  de dieren zijn geslacht volgens de islamitische regels. De filialen van Subway waar dit te verkrijgen is, zullen  worden gekenmerkt door borden buiten het betreffende restaurant.

Subway speelt hier puur in op de wensen en behoeften van de klanten. De restaurants waar deze verandering in  het assortiment zal worden doorgevoerd zijn door demografisch onderzoek bepaald. Blijkbaar is de vraag naar  vervanging van varkensvlees zo groot dat dit in de betreffende restaurants ook niet meer te verkrijgen zal zijn. Opmerkelijk, althans er mag van uit gegaan worden dat er ook consumenten zijn die genieten van een plakje ham of bacon op hun luxe broodje. Waar moeten deze hongerige mensen heen? Op deze vraag wordt door Subway vooralsnog niet ingegaan.

Dus, wanneer je zin hebt in een halal-Sub: steek de Noordzee over en geniet!

 

Lees ook:De oven in met Mora
Lees ook:Gekruide “Shake” frites
Lees ook:La Place grootafnemer van groenten en fruit uit Nederland
Lees ook:Broodje per bolide
Lees ook:Twijfels over keurmerk Rob Geus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>