De oven in met Mora

Afbeelding: www.mora.nl

De frikandellen van Mora konden altijd al bereid worden in de oven. Maar omdat er blijkbaar veel vraag is naar snacks die niet meer in de frituur hoeven, heeft Mora ervoor gezorgd dat we thuis zowel frikandellen als kroketten in de oven of airfryer kunnen verwarmen. Voor de frikandellen hebben ze een geheel nieuw product in hun assortiment opgenomen: de Ovenfrikandel. Bij de kroketten is de receptuur van de rundvleeskroket zo aangepast dat deze ook in de oven kan worden klaargemaakt.

De meningen van de consumenten lopen uiteen over de nieuwe manier van snacks bereiden. Er zijn uiteraard tevreden klanten, maar er zijn ook kanttekeningen bij te plaatsen. Zo is een veelgehoord argument dat de prijzen van de producten omhoog zijn gegaan. Mora reageert hierop door aan te geven dat de frikandellen niet alleen een andere verpakking hebben, maar ook een andere receptuur. Ook zijn ze speciaal ontwikkeld zodat met ovenbereiding de kwaliteit van de frikandel zo hoog mogelijk is.

Over de knapperigheid van de kroket wordt door sommigen ook negatief gereageerd. Wij zijn er nog niet uit, maar we horen natuurlijk graag wat jullie van deze oven-proof producten vinden.

Lees ook:La Place grootafnemer van groenten en fruit uit Nederland
Lees ook:De geheimen van McDonald’s
Lees ook:Cora van Dobben?
Lees ook:Snacks: helemaal klaar voor het WK
Lees ook:Kroket for sale

1 Reacties // Reageer

One thought on “De oven in met Mora

  1. Anoniem

    Ik word een beetje moe van al die veranderingen. De frikandel uit de frituurpan was gewooon goed genoeg en betaalbaar. Daarnaast is de ovenfrikandel veel duurder en is de smaak een stuk flauwer.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>