Zijn burgerbars de toekomst?

Ze schieten de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond: burgerbars. Gezellige tentjes waar je naar eigen smaak een hamburger kunt bestellen of zelfs kunt samenstellen. Soms worden deze geserveerd met patat en salade en soms kun je heerlijk genieten van alleen een heerlijk broodje met een sappige burger ertussen.

Deze, van oudsher Duitse, snack is op min of meer op iedere hoek van de straat te vinden in de stad. Zo opende in Amsterdam onlangs burgerbar Burgerlijk Amsterdams in de Runstraat. Burgerlijk is dagelijks geopend van elf uur tot tien uur en op vrijdag en zaterdag tot twaalf uur. Hier kun je hamburgers bestellen die je in vijf stappen zelf kunt samenstellen. Daarnaast kunnen deze hamburgers geserveerd worden met zelfgemaakte friet.

Lees ook:Hamburgers bij Starbucks
Lees ook:Kwalitaria bezorgt
Lees ook:De Nationale week van de Friet
Lees ook:Nederlander eet fors meer hamburgers
Lees ook:Pomkarretje

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Zijn burgerbars de toekomst?

  1. Denice

    Correctie voor de naam en plaats van de genoemde burgerbar: Burgerlijk Amsterdams in de Runstraat!

      /  
  2. Amanda van Roessel Auteur

    Dank, dat was slordig. Ik heb het inderdaad aangepast.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>