Snacks op basis van algen

Royaan, producent van diepvries- en versproducten, wil gaan samenwerken met The Algae Factory om snacks te ontwikkelen op basis van algen. 

Royaan is beter bekend als de producent van onder andere de snackmerken Van Dobben en Kwekkeboom. Daarnaast heeft Royaan onder andere als missie te investeren in smaakinnovaties en het ontwikkelen van nieuwe alternatieve snacks. De samenwerking met The Algae Factory sluit hier goed bij aan.

The Algae Factory is een bedrijf van studenten van de Universiteit van Wageningen. Zij wonnen eerder dit jaar een prijs bij Ecotrophelia, een Europese wedstrijd onder studenten met als opdracht het ontwikkelen van een nieuw duurzaam voedingsproduct. Zij ontwikkelde KROKi, een kroket op basis van groenten en spirulina, een natuurlijk geproduceerde micro-alg.

Wij zijn erg benieuwd wat deze samenwerking voor snacks gaat opleveren.

Lees ook:Cora van Dobben?
Lees ook:Broodje van Bart in tuincentrum
Lees ook:Recordhoogte aardappeloogst
Lees ook:Lollige Lollies
Lees ook:Creatief met frikandel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>