Kwalitaria bezorgt

Foto: kwalitaria.nl

Cafetariaformule Kwalitaria is begonnen met het bezorgen van hun snacks. Nog niet alle vestigingen beschikken over deze, voor de consument, makkelijke manier van eten bestellen, maar aan het eind van dit jaar moeten 10 vestigingen zo ver zijn om te kunnen bezorgen. Op het moment zijn er drie vestigingen waar men al eten kan bestellen en waar het wordt thuisbezorgd, Papendrecht, Dronten en Soest.

Via de website kwalitariabezorgt.nl¬†zal het rond eind 2015 mogelijk zijn om bij 40 restaurants eten te bestellen. Marketingmanager Martijn Boone zegt: “We willen binnen 3 jaar tot de top 5 van de bezorgformules van Nederland behoren. We zien veel mogelijkheden, zeker nu we een bezorgconcept hebben gelanceerd waarbij friet krokant en warm wordt afgeleverd.”

Het mooie aan het geheel is dat Kwaitaria een ‘groen’ bezorgconcept heeft gelanceerd, waarbij elektrische scooters met bezorgtassen worden ingezet, de bezorgers speciale kleding dragen en waarbij de klanten kunnen pinnen aan de deur.

Lees ook:Thuisfriteuses inleveren bij Kwalitaria
Lees ook:Kwalitaria op RTL-Z
Lees ook:Shop-in-shop Délifrance in Kwalitaria werkt
Lees ook:Test: McDonald’s wil leveren binnen 60 seconden
Lees ook:KFC denkt aan duurzaamheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>