Ellis Gourmet Burger open in Nederland

Ellis Gourmet Burger is 9 december dan ook eindelijk van start gegaan in Nederland. De Belgische hamburgerketen kondigde eerder dit jaar al aan haar grenzen te verleggen buiten het eigen land waar het zeven vestigingen heeft. Het restaurant is gevestigd op het Stationsplein in Rotterdam.

In november kondigde we hier ook al de opening van deze eerste vestiging in Rotterdam aan. Toen werd er ook gesproken over een tweede vestiging in Nederland die over niet al te lange tijd in Amsterdam zou openen. Dit staat ook nog steeds op de planning van de hamburgerketen. Ook zijn de uitbreidingsplannen naar Frankrijk en Luxemburg er nog steeds.

De opening werd afgelopen dinsdag gevierd met het uitdelen van gratis hamburgers. Dit leverde lange rijen op vlakbij het station van Rotterdam.

Ellis Gourmet Burger wil samen met klanten op zoek naar de beste recepten en burgervarianten die er zijn. Uiteraard van kwaliteitsvlees.

Lees ook:Belgische burgers in Rotterdam
Lees ook:Belgische burgers naar Nederland
Lees ook:HAS wint Gouden Kapsalon
Lees ook:De nieuwe burger
Lees ook:Wendy’s luidt de bel op Wallstreet

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ellis Gourmet Burger open in Nederland

  1. Henk

    Goed dat er nu een alternatief is voor de bekende hamburger ketens . Zodat er beter gekeken kan worden naar meer kwaliteit

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>