Gratis ontbijt sparen bij McDonald’s

download (1)Een van de grootste en meest bekende fastfoodketens die wij kennen, heeft vanaf vandaag een eigen spaarprogramma opgezet om meer klanten in de ochtend te werven. Het loyaliteitsprogramma, waar aan deel te nemen is via de vernieuwde app, levert gratis producten tijdens het ontbijt en traktatie voor een jarige klant op.

Via de app kan men eenmaal per dag, voor 11.00 uur, inchecken in een McDonald’s restaurant. Per check-in levert dit de klant een punt op. Bij drie punten, dus drie check-ins op verschillende dagen, krijgt men een voordeelbon voor een gratis ontbijtproduct of een warme drank. Voor dit spaarprogramma moet wel een account aangemaakt worden, waar de nodige gegevens van de consument worden gevraagd. Natuurlijk zijn de overige functies van de app ook te gebruiken zonder een account. Een aantal van de functies die dan overblijven zijn de zoekfunctie naar een McDonald’s restaurant in de buurt, het raadplegen van productinformatie en voedingswaarden en dergelijke.

Het lijkt een goede en vriendelijke actie van McDonald’s al is het natuurlijk niet aan te raden iedere ochtend ontbijt te nuttigen bij deze fastfoodgigant. Want laten we wel wezen: het ontbijt blijft de belangrijkste start van de dag. De vernieuwde app van McDonald’s is vanaf vandaag te verkrijgen voor Apple en Android smartphones.

Lees ook:Test: McDonald’s wil leveren binnen 60 seconden
Lees ook:Flauwe power
Lees ook:Gekruide “Shake” frites
Lees ook:De geheimen van McDonald’s
Lees ook:McDonald’s paait iPhone-kopers met appels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>