Test: McDonald’s wil leveren binnen 60 seconden

De tijd tussen de bestelling en het leveren daarvan aan de klant wordt steeds langer. Dit heeft vooral te maken met het feit dat fastfoodrestaurants een steeds uitgebreider menu hebben, waaruit de klant zijn keuze kan maken. McDonald’s vindt dat dit sneller zou moeten dan de gemiddelde 181 seconden die het tegenwoordig duurt.

In het zuiden van Florida is daarom in de maand augustus een test waarbij de bestellingen in de Drive-Thru maximaal 60 minuten na het betalen, bij de klant moeten zijn afgeleverd. Gebeurt dit niet, dan krijgt de klant bij een volgend bezoek een gratis lunch.

Het doel van de test is ervoor zorgen dat er vooral met de lunch meer bestellingen worden gedaan. Omdat de laatste tijd steeds meer fastfoodrestaurants inzetten op het ontbijt, ziet McDonald’s de lunch als een gat dat zij willen opvullen.

Er is nog niet duidelijk of de bestellingen na deze testperiode ook binnen 60 seconden zullen worden afgeleverd of wat er uiteindelijk zal worden gedaan met de testresultaten.

Lees ook:Sjoelen met friet in Hoogvliet
Lees ook:Juichen en delen met ‘Golo Loco’
Lees ook:Gekruide “Shake” frites
Lees ook:Gratis ontbijt sparen bij McDonald’s
Lees ook:De geheimen van McDonald’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>