De Knoepert kan weer in het vet

De Knoepert kan weer in het vet. Snackbar ‘t Pleintje in Maaskantje kan zijn borst weer nat maken voor een nieuwe toeloop van fans van New Kids. Binnenkort komt de tweede film Nitro in roulatie.

De titelsong Hoeren Neuken Nooit Meer Werken van Ronnie en niemand minder dan Corry Konings verscheen deze week en zal ongetwijfeld een vette hit worden.

De New Kids hebben niet alleen iets met brommers en groene Opel Mantra’s, maar ook met snacks. ’t Pleintje, de favoriete hang-out van de Brabantse aso’s, groeide dankzij de New Kids uit tot de hot spot van Den Dungen en wijde omgeving. Het t-shirt met de tekst Wie Is Hier Nou de Snackbar, Gij of Ik? werd een bestseller.

En als klap op de vuurpijl kregen de New Kids hun eigen snack, de Knoepert. Hij lijkt op een Magnum, deze enorme snack op een stokje. Hij weegt 170 gram en is er in twee varianten, met kip of gehakt. Vorig jaar verkocht producent Van Oers in de eerste vier weken liefst 100 duizend Knoeperts.

New Kids Nitro draait vanaf 8 december in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:Friezen bezetten snackbar in Maaskantje
Lees ook:Lunchroom in kledingwinkel Sissy Boy
Lees ook:Zelfbakconcept rukt op
Lees ook:Creatief met frikandel
Lees ook:Snacks: helemaal klaar voor het WK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>