Friezen bezetten snackbar in Maaskantje

MAASKANTJE – De nieuwe film New Kids Nitro! maakt heel wat los. In de rolprent die deze week in de bioscopen debuteert trekken de asociale kids uit het Brabantse Maaskantje en omgeving ten strijde tegen de Friezen.

Vanzelfsprekend gaat deze strijd gepaard met veel zinloos maar humoristisch geweld. De Friezen namen inmiddels wraak door het gehucht Maaskantje in Den Dungen te bezetten. De plaatselijke snackbar ‘t Pleintje in het Brabantse dorp is gisteren behangen met Friese symbolen en vlaggetjes.

De Leeuwarder Courant schrijft over de bezetting van Maaskantje door de Friezen: “Overal waren stickers op geplakt met de tekst Leaver dea as braaf en ook de beroemde snackbar was overgenomen door ‘Friezen. De actie is waarschijnlijk een reactie op het feit dat de filmmakers Friesland flink op de hak nemen.”

Op de foto, afkomstig van de New Kids-website van Comedy Central, staat snackbarhouder Eric van Zandbeek afgebeeld met een Lange Lummel, de extra lange frikandel die in veel afleveringen van New Kids voorkomt.

Lees ook:De Knoepert kan weer in het vet
Lees ook:Beste Brabantse Worstenbroodje 2011
Lees ook:Veganisten versus Mc
Lees ook:Snoeptomaatje en snackkomkommer
Lees ook:Uitjes Inside

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>