Kroket gekweekt op koffiedik

AMSTERDAM – Het Nederlandse bedrijf GRO Holland is voor de tweede keer genomineerd voor de innovatieprijs van de horecavakbeurs Horecava. GRO Holland kweekt paddenstoelen op koffiedik. Onder de naam TerraBites lanceerde het bedrijf kroketten met oesterzwammen, die ook op koffiedik zijn gekweekt. Deze TerraBites-lijn is één van de kanshebbers voor de innovatieprijs. Vorig jaar gooide GRO Holland ook al hoge ogen. Toen trok het bedrijf voor het eerst de aandacht met zijn recyclingproject voor koffiedrap. GRO Holland zamelde het koffiedik in van La Place, het fast casual restaurantconcept van Vroom & Dreesmann.

Dit koffiedik wordt hergebruikt als kweekgrond voor eetbare paddenstoelen en zwammen. De winnaars van de Horecava Innovation Awards worden begin volgende week bekend gemaakt tijdens de vakbeurs Horecava in de Amsterdam RAI.

Lees ook:Dit is de 3.0 Frietzak
Lees ook:La Place grootafnemer van groenten en fruit uit Nederland
Lees ook:La Place meest servicegerichte fastfoodrestaurant
Lees ook:Cas Spijkers overleden
Lees ook:Lekkerste fastfoodmenu komt uit Lisse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>