Zomer: ijstijd

IMG-20140425-WA0012 De zomer is weer hier, al moeten we toegeven dat we dit jaar ook geen echte winter hebben gehad.  Desalniettemin mogen we de zon en aangename temperaturen tegemoet treden. Dé perfecte tijd om weer naar de  plaatselijke ijssalon te gaan.

Het aantal bedrijven in de fastfoodservice is de afgelopen vijf jaar aanzienlijk toegenomen. Als we over ijssalons  spreken, zien we een landelijke groei van 30,4%. Dit blijkt uit het onderzoek van Van Spronsen en Partners  horeca-advies uit Warmond. De verwachting is daarbij dat de groei gestaag zal door gaan zetten in de  aankomende jaren. Deze groei heeft te maken met het bestedingspatroon van de consument. Het prijsniveau is  redelijk laag, waardoor wij sneller dergelijke gelegenheden binnen lopen om onze behoefte aan een verfrissing op zonnige dagen te vervullen.

Ook in de wereld van de ijzige tussendoortjes is de keuze enorm. Van banaansmaak tot bloedsinaasappel, van vanille tot kauwgomsmaak en van mango tot ijs met een notenmelange. Zo gek het is te bedenken: er zijn bolletjes te over om op te lepelen uit een kartonnen bakje of heerlijk uit een hoorntje te likken. Geniet van de zomer en de heerlijke smaken die te vinden zijn bij de vele ijssalons die Nederland rijk is.

Lees ook:Groei omzet cafetaria’s eerste kwartaal
Lees ook:Recordhoogte aardappeloogst
Lees ook:Fruitige Woensdag
Lees ook:Snacks: helemaal klaar voor het WK
Lees ook:Saus voor échte mannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>