Zwart burgerbroodje bij Quick

BRUSSEL – De Frans-Belgische hamburgerketen Quick haakt op een bijzondere manier in op de nieuwe versie van de film Star Wars. De verschijning van een 3dimensionale editie van deze film, inspireerde Quick tot de Darth Vader Burger.

Deze burger sandwich loopt meteen in het oog doordat het hamburgerbroodje zwart is. De Darth Vader Burger zal bij de vestigingen van Quick verkrijgbaar zijn tot en met begin maart. Hij bevat niet alleen twee burgerschijven, sla en cheddarkaas, maar is daarnaast op de smaak gebracht met pepersaus.

Quick bracht de laatste jaren meer opmerkelijke sandwiches op de markt, zoals een Foie Gras Burger tijdens de kerstdagen van 2010 en een burgerbroodje in de vorm van een hart vorig jaar rond Valentijnsdag. De Darth Vader Burger is niet het enige Star Wars-gerecht op de kaart van Quick. Daarnaast heeft de keten een Jedi Burger in de aanbieding.

Lees ook:McDonald’s serveert burger van topkok
Lees ook:Vierkante hamburgers bij Snackpoint
Lees ook:Lady Gaga proefde Judas Priest
Lees ook:Onsmeltbaar lekker ijs
Lees ook:Verboden Burgers

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zwart burgerbroodje bij Quick

  1. Irving F. Schmidt

    The French hamburger chain Quick is quite possibly the only business (apart from Hollywood bean counters and toy sellers) happy about the upcoming re-release of the Star Wars movies in 3D. That’s because they’re launching a line of themed burgers.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>