Trekken of drukken?

Lekkers trekken uit de muur. Het was ooit typisch Newyorks, maar is nu al zeker zo’n halve eeuw een onvervalst stukje vaderlandse culinaire folklore. Maar hoelang trekken wij Nederlanders nog uit de muur? De Amsterdamse automatiekketen Febo, marktleider op zijn gebied, installeert in steeds meer vestigingen zijn nieuwe Febomaat. Meer dan tien winkels van Febo zijn nu al uitgerust met deze Febomaat, de eerste loketautomaten die door Febo zelf zijn ontworpen en geproduceerd.

De Febomaat is een vernuftig staaltje van digitale techniek. Ze zijn strak en hygiënisch en zelfs uitgerust met fraaie verlichting en beeldschermen. Maar één ding zal nooit meer hetzelfde zijn: trekken. Trekken is er namelijk helemaal niet meer bij. Een druk op een knop volstaat om het luikje soepel en geruisloos te openen. Met de automatiek 2.0 is trekken verleden tijd.

Lees ook:Juichen en delen met ‘Golo Loco’
Lees ook:De automatiek geeft licht
Lees ook:Cruijffs Febo verdwijnt
Lees ook:Kwekkeboom-winkel in Groningen
Lees ook:Digitaal magazine Broodjes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>