Broodje Onrust

Het gaat niet goed bij Bakker Bart. Net als vier jaar geleden, roeren de franchisenemers zich opnieuw bij de bakkerij- en belegde broodjes-formule. Volgens berichten in vakblad Bakkerswereld zouden liefst 90 vestigingen van de franchiseketen het hoofd nauwelijks boven water kunnen houden.

De directie van moedermaatschappij Bart’s Retail ontkent dat de problemen zo grootschalig zijn. Wel erkent de directie dat er Bakker Bart-zaken zijn die veel last ondervinden van de stagnatie van de economie. In de sectie ‘reacties’ van Bakkerswereld klagen enkele franchisenemers hun nood.

Lees ook:Broodje van Bart in tuincentrum
Lees ook:Frituurschort
Lees ook:De geheimen van McDonald’s
Lees ook:Douwe Egberts koopt Coffee Company
Lees ook:Starbucks in beweging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>